Ionut Anisca are un blog nou

Ionut Anisca

Deseori in postarile mele scriam de ajutorul acordat de prietenul meu Ionut Anisca cu mai multe fotografii. Incepand de ieri Ionut are un nou blog care contine  fotografiile sale si foarte multe link-uri  utile pentru pasionatii de fotografie. „Acest proiect, a luat nastere din dorinta de a impartasi o serie de fotografii personale, sub forma unei structuri hibride intre blog si portofoliu, cu voi toti cei ce manifestati un minim interes fata de aceste lucrari” zice  Ionut despre schimbare blogului pe care ti-l recomand cu caldura.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


  1. Multumesc mult pentru articol si apreciere Mircea. Personal, sper ca acest proiect sa reuseasca sa-mi determine un ritm constant de lucru in ale fotografiei 😉
    Weekend placut tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.