Ioana Vintu, din nou acasa (video)

Cantareata Ioana Vintu s-a aflat la Medias pentru cateva zile. Ioana a revenit dupa trei ani in orasul natal, dar intre timp a mai poposit in Europa, in doua turnee. De la ultima noastra intalnire, medieseanca a lansat al doilea album impreuna cu trupa `Nuf Said si a mai cantat la Viena, Berlin si Londra.

Ioana-Vintu- Mircea - Hodarnau

Dupa scurta vacanta petrecuta impreuna cu parintii ei, Ioana va reveni pe scena, zilele urmatoare, cu ocazia unui concert organizat de Sofar Sounds, care in Romania au locatii in Cluj-Napoca si Bucuresti. Pentru toamna acestui an, `Nuf Said pregatesc lansarea unui nou videoclip si cateva concerte in Montreal si Toronto, iar in 2017, un nou turneu european. Sa speram ca ii vom vedea cantand si la Medias. Cu ocazia intalnirii noastre, Ioana a intrat in posesia volumelor “Mediesenii rock and roll”.

Mai multe detalii si imagini cu Ioana si `Nuf Said, poti gasi in interviul de mai jos.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

44 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.