Interviu: Sergiu Laurian Lupu (video)

Joi, 1 noiembrie a.c., prietenul Sergiu Laurian Lupu a trecut prin Medias, ocazie cu care ne-am revazut dupa mai multi ani si am discutat despre despre volumul ”Pentru cine s-a cantat imnul? Fotbal sub Tricolor in Secolul XX”, aparut la Editura Mirton din Timisoara.

Pasionat de sport inca din copilarie, Sergiu a jucat baschet, dar fotbalul a fost sportul de capatai. Inca de copil a avut norocul sa fie in preajma unor personalitati ale fotbalului. In cadrul interviului am aflat lucruri interesante despre fotbalistii medieseni si sibieni, care au activat in echipa nationala, dar si despre antrenorul care l-a lansat pe Gheorghe Hagi si si-a desfasurat o parte din activitate la Medias

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.