Interviu Giuseppe Rotta si Mihaela Vidami

Dupa vernisajul expozitiei EVADAM, care a avut loc ieri la orele 17:00 la Biblioteca Municipala”St.L. Roth” am stat de vorba cu doi dintre protagonistii evenimentului. De la Giuseppe Rotta si Mihaela Vidami am aflat detalii despre vernisajul special in care au fost create inca cel putin 10 lucrari in afara de cele care erau deja expuse. Expozitia se va putea vizita zilnic pana in data de 20 septembrie.

Interviul se poate vedea mai jos.

Organizatorii expozitiei sunt: Filiala Medias a Uniunii Artistilor Plastici din Romania, Consiliul Local Medias, Primaria Municipiului Medias, Directia Municipala pentru Cultura, Sport si Tineret. Sponsori Romstal si Radio Ring.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.