Interviu Erhard Huegel : Dinamic si prietenii (video)

Invitat special al concertului “Pop rock mediesean la Centenar” a fost chitaristul Erhard Huegel (Germania). Dupa concertul sustinut impreuna cu formatia Dinamic si prietenii, am stat de vorba sa-mi spuna cateva impresii la cald.

Erhard este unul dintre cei mai mai buni chitaristi din Medias. In orasul natal, a cantat in formatiile Rocky, Paragraf si Proton Jet. Dupa ce a emigrat in Germania, a cantat impreuna cu Mike Gerst, in formatia de country – rock Cripple Creek Band (1991 – 2013), cu care a ajuns si in Statele Unite ale Americii, unde au concertat la faimosul Grand Ole Opry si la cazinourile din Las Vegas. Impreuna cu proiectul Bürger 7, a lansat un material discografic si fi lmul „Libertate in pantofi de copil”, care a avut proiectii la Astra Film Festival si DocEst.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.