Interviu cu profesorul Helmuth Julius Knall (video)

Profesorul Helmuth Julius Knall a fost ieri invitatul meu la Radio Ring Medias, in cadrul emisiunii „Lentila de contact”. Am discutat despre implinirea celor 100 de ani de la aderarea sasilor la Romania Mare.

In data de 8 ianuarie 1919, la Medias s-au intrunit Comitetul Sasesc Largit si Consiliul National German – Saxon, care in urma unei sedinte comune au proclamat unirea poporului sas din Transilvania cu Regatul Romaniei.  Intalnirea a avut loc in sala festiva a Liceului “Stephan Ludwig Roth”. In data de 19 ianuarie a.c., in aceeasi sala este programata o manifestare dedicata evenimentului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.