Interviu cu Alfred Gökeler, presedintele HG Mediasch (video)

Zilele trecute am fost invitat sa particip la cea de-a XIII-a editie Mediascher Treffen. A fost a doua mea participare la evenimentul care se desfasoara, din trei in trei ani, la Dinkelsbühl.

Alfred-Gokeler

Dupa cele trei zile de manifestari, am stat de vorba cu Alfred Gökeler, presedintele HG Mediasch, si am discutat despre editia din acest an si implicarea comunitatii sasesti in organizarea evenimentelor dedicate celor 750 de ani de atestare documentara a Mediasului, in 2017. 

In partea a doua a interviului, l-am rugat pe Freddy sa-mi povesteasca despre istoria gastilor sasesti din Medias si despre modul in care Securitatea s-a comporatat in special cu cei care faceau parte din gasca AC/DC.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.