Interviu Adriana Andras (video)

Zilele trecute am aflat povestea unei mediesence care a calatorit in 27 de tari, dar si-a petrecut aproape 20 de ani in Japonia, a trecut prin India, dupa care a revenit in orasul natal sa predea yoga pentru cei interesati.

Adriana Andras este absolventa a Liceului “Stephan Ludwig Roth”, in ultimii 19 ani a locuit in Japonia, Nagoya, unde printre altele a predat limba engleza. A fost atrasa de Tara Soarelui Rasare dupa lecturarea romanul “Shogun” a lui James Clavell.

In luna iulie a anului 2017 si-a obtinut diploma de instructor internațional de yoga. Cursul de pregatire a avut loc in Himalaya, Dharamsala- India, unde se afla in exil Dalai Lama.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.