Inscrie-te la Gala pentru supervoluntari

Toti mediesenii care s-au implicat in comunitate de-a lungul anului 2010 ca voluntarii,  sunt invitati sa se inscrie pana in 5 noiembrie la o noua editie a unicului eveniment de profil, Gala pentru Supervoluntari, organizata de Asociatia Colors si Directiile Judetene pentru Sport si Tineret din Sibiu  si Brasov si cofinantata de Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.


Pentru aceasta editie organizatorii au pregatit o modalitate mai facila de inscriere, acesta desfasurandu-se online pe galavoluntari.wordpress.com, pana la 5 noiembrie, si o categorie destinata atat bloggerilor, cat si reprezentantilor social media, care s-au implicat activ in mobilizarea comunitatii in actiuni voluntare. Cel mai simpatic voluntar va fi ales tot prin vot online, la finalul lunii noiembrie.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.