In Memoriam Ariton Tarnu

Mediesenii sunt asteptati duminica, 16 septembrie a.c., de la ora 19.30, la Sala Traube, la un spectacol folcloric deosebit. „In Memoriam Ariton Tarnu” este titlul spectacolului care se doreste un omagiu adus cunoscutului interpret mediesean Ariton Tarnu, decedat in urma cu aproximativ doi ani de zile.

Indiferent de varsta, mediesenii care iubesc muzica populara si traditia romaneasca sunt asteptati la acest spectacol, in data de 16 septembrie, de la ora 19.30, la Sala Traube. Invitati vor fi artisti locali si consacrati ai scenei romanesti. Este vorba despre Costel Popa, Ansamblul Folcloric “Purtata” Medias, Luminita Dejan, Anca Branea, Robert Tarnaveanu si Ilie Dura.Intrarea la spectacol este libera. Cunoscutul interpret mediesean Ariton Tarnu a incetat din viata la sfarsitul lunii septembrie a anului 2016, dupa o grea suferinta.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.