În luna august fără „Vineri seara la muzeu“

Toate evenimentele publice organizate pe parcursul lunii august, în curtea Muzeului Municipal Mediaş au fost anulate. În aceasta săptămână erau programate două evenimente în zilele de joi şi vineri, şi încă trei până la finalul lunii.

Instituția Prefectului Județul Sibiu a anunţat în data de 1 august a.c., că de luni, 3 august a.c., se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în spaţii deschise, ca măsură de prevenire și limitare a răspândirii SARS-CoV–2.

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret, a debutat seria evenimentelor „Vineri seara la muzeu“, în curtea Muzeului Municipal Mediaș la începutul lunii iulie.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.