In ianuarie, trei lansari de carte la Medias

In prima luna a anului 2016, la Medias sunt programate trei lansari de carte. Este vorba despre volumul de debut „Ce a mai ramas din noi”, al lui Marcel Cimpeanu, a carui lansare este programata pentru data de 9 ianuarie a.c.,, la Restaurantul Traube. In cadrul evenimentului, de la ora 18:00, vor canta Grupul folk Motto, Ioan Ivan si Virgil Suciu.

coperta carte Marcel Cimpeanucoperta carte Medias 750

De asemenea, lansarea volumul de studii “Medias 750” a fost anuntata pentru data de 23 ianuarie a.c.,de la ora 11:30, la Casa Schuller, iar cel de-al treilea volum al cartii “Flori de matraguna”, semnat de Romulus Boieru si intitulat ”La rascruce de timpuri”, va fi lansat tot in 15 ianuarie a.c., de la ora 16:00, Biblioteca Municipala „St. L. Roth”. 

Romulus Boieru sr

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

13 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.