Impresii dupa concertul Rocky5 la Medias

A doua zi dupa concertul Rocky5 din curtea Bisericii Evenghelice „Sf. Margareta” am stat de vorba cu Erhard Huegel. Karlutz se afla in zona si isi vizita prietenii din copilarie dar a lasat pe facebook urmatorul comment: ” Pentru noi… „un moment de neuitat”. Am mari sperante ca n-a fost pentru ultima data. Multumim din suflet tuturor pentru participare.”
Impresiile lui Erhard dupa eveniment le poti afla din interviul de mai jos.

Evenimentul a fost organizat in parteneriat de Medias News Blog, Radio Ring, Nova TV si Sound Concept Puls cu sprijinul Parohiei Evanghelice Medias. Daca ai fost la concert as vrea sa aflu si parerea ta printr-un comment.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


  1. Mie ciudă de mor că nu am putut să fiu prezent la acest eveniment. A trebuit să cânte chiar de Sf. Marie ? Erhard a rămas acelaşi medieşean modest, un profesionist deosebit şi mă bucur că se află în „panoplia” mea de prieteni dragi.


  2. A fost un show peste asteptari si super misto cu prietenii mei de la Rocky5! m-am simtit foarte bine alaturi de ei,a fost ok!
    Inca adata respectele mele pt.Erhard si Karlutz care sunt doi muzicieni deosebiti si talentati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.