Iesire la munte din banii Crosului Binder

Weekend-ul trecut 4 tineri recomandati de catre Directia de Asistenta Sociala Medias au beneficiat de o excursie de doua zile alaturi de membrii Dianthus in muntii Trascau, zona Cheilor Intregalde. Tinerii au beneficiat de transport, cazare si masa gratuit din fondurile stranse in urma organizarii Crosului Binder.

Iesire la Munte Dianthus 2013

„Pe aceasta cale multumim din nou tuturor participantilor la cros, Directiei de Asistenta Sociala si domnului Florin Constantenec pentru sprijinul acordat in derularea acestui proiect” spun reprezentantii Dianthus.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


  1. Foarte frumos. Imi pare bine ca inca mai avem taria sa facem astfel de lucruri in tara asta atat de macinata. Bravo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.