”Hraneste un zambet”, editia 2016

Consiliul Local al Tinerilor da azi startul celei de a XIV-a editii a campaniei umanitare „Hraneste un zambet”. Deoarece scopul proiectului este de a vedea, in preajma sarbatorilor de iarna, cate un zambet pe fata fiecarui copil, campania se va desfasura in perioada 16 noiembrie-14 decembrie 2016.

Hraneste un zambet 2016

”Aceasta campanie are ca scop „hranirea” zambetelor elevilor din municipiul Medias si din satul apartinator, Ighisul Nou, cu rezultate bune la invatatura, dar cu o situatie materiala precara. In acest sens, s-au amplasat in supermarketurile Billa (din zona pietei si zona Vitro), Penny Market si Konsta Splendid (din zona Gura Campului si Vitro) cosuri special amenajate, in care mediesenii pot dona alimente neperisabile si produse de igiena”, anunta tinerii organizatori.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

10 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.