Holograf si-a lansat noul videoclip la Sibiu (video)

Formatia Holograf si-a lansat un nou videoclip, pentru piesa “Bine ai venit in viata mea”! Cei cinci artisti au cantat in premiera noua lor melodie in cadrul Media Music Awards, eveniment ce a avut loc joi, 3 septembrie a.c., in Piata Mare din Sibiu. Piesa o sa intre in heavy rotation si la Radio Ring.

 Holograf 2015

Noul clip al trupei Holograf vine sa dea un chip noii piese ‘Bine ai venit in viata mea’. Am ales sa colaboram din nou cu Alex Ceausu si echipa sa, datorita felului sau de a fi si a ne intelege pe noi ca trupa. Povestea e simpla, ca si mesajul piesei: Cu totii avem revelatii in viata si intalniri miraculoase cu persoane care ne marcheaza mai apoi existent. La fel si in piesa noastra: este vorba de doi oameni care se intalnesc si isi spun unul altuia cat de mult conteaza intalnirea lor si faptul ca intreaga viata li s-a schimbat din acel moment. Am preferat un decor rustic, iar Luiza Vladescu, o actrita expresiva care ne duce putin cu gandul la Amy Winehouse, ne-a ajutat sa subliniem simplitatea care trebuie sa stea la baza unei relatii frumoase, dar si nebunia fara de care aceasta n-ar avea sare si piper, nu-i asa?”, a explicat Dan Bittman.

 Formatia Holograf va lansa in toamna acestui an un nou album, al optsprezecelea din cariera trupei, in cadrul unui concert extraordinar ce va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 14 noiembrie!


 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.