Gusturile iernii: Slana Fest

Consortiul Sibiu Regiune Gastronomica Europeana 2019 organizeaza in perioada 22-24 februarie 2019 evenimentul „Gusturile Iernii”. In cadrul acestuia veti putea lua parte la o serie de manifestari dedicate promovarii Gusturilor Sibiului, a producatorilor și produselor locale, precum și a retelei de restaurante locale partenere ale Programului, cuprinse in Cartea Gusturilor.

Zilnic intre orele 10-18 sunteti invitati la complexul Redal Expo din Sibiu (Str. Johann Sebastian Bach, nr. 4) la concursuri și demonstratii culinare realizate de bucatari parteneri, la o piata taraneasca cu produse locale și de sezon la care vor participa atat producatorii din Piata Transilvania cat și producatori din zona Mediașului, la o expozitie cu vanzare de slanini și branzeturi maturate, un concurs de facut carnati, o expozitie cu vanzare de produse meșteșugarești și la o tombola pentru caștigarea celei mai gustoase slanini din cadrul targului. Accesul publicului la eveniment este gratuit. Programul se poate vedea aici.

Programul Sibiu Regiune Gastronomica Europeana este gestionat de un Consortiu format din Consiliul Judetean Sibiu, Primaria Municipiului Sibiu, Primaria Municipiului Mediaș, Camera de Comert, Industrie și Agricultura Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” Sibiu și Asociatia Judeteana de Turism Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.