Grigore Cartianu, lansare de carte si conferinta la Medias

Sala de conferinte ,,Daniel Thellmann” a Primariei Medias va gazdui miercuri, 21 martie a.c., de la ora 16.00, lansarea de carte si Conferinta ,,Misterele Revolutiei din 1989”, sustinuta de ziaristul Grigore Cartianu.


Conferinta va cuprinde o prezentare facuta de Grigore Cartianu, un dialog cu publicul (intrebari / raspunsuri) si o sesiune de autografe. Autorul va semna autografe pe toate cele 8 carti din seria de autor Grigore Cartianu (cele de mai sus, plus ,,Jurnalul unui puci ratat”, ,,Miracolul din noiembrie”, “600.000” si ,,Hagi”). Cartile pot fi procurate la fata locului. Intrarea este libera.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.