George L. Nimigeanu lanseaza “Treptele marturisirii”

Poetul mediesean George L. Nimigeanu va lansa  maine la Biblioteca Municipala “St. L. Roth”,  la ora 11:00, volumul de poezie intitulat “Treptele marturisirii”.


Coperta acestui volum este realizata de artistul plastic Catalin Precup, iar ilustratia de artistul plastic Ioan Sarlea – “Constructii medievale din Transilvania”.

” George L. Nimigeanu are sufletul alergatorului de cursa lunga, preaplinul sau sufletesc si nestrunitul dor de absolut si de forme perfecte fiind vizibile in utilizarea frecventa a ingambamentului interstrofic, procedeu stilistic tutelar in volum, cum n-a facut-o pana acum, dupa stiinta noastra, niciun alt poet din literatura romana.” scrie in cuvantul  inainte,  Ion Rosioru.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.