Galerie foto: Vizita americana la Liceul Axente Sever

Revin cu o galerie foto din cadrul vizitei de azi, a unui grup de 12 eleve de la un colegiu din  Statele Unite ale Americii, la liceul mediesean Axente Sever. Elevele invata la Academy of the Sacred Heart (Bloomfield Township, Michigan).

Grupul de eleve de la Colegiul din Detroit USA  au fost primite cu multa caldura de catre elevii si cadrele didactice de la Liceul „A. Sever”. Un scurt program artistic in limba engleza  cu prezentarea cetatii Medias, o alta varianta despre domnitorul Vlad Tepes, cantece si dansuri ardelenesti, o hora comuna a dezghetat atmosfera.

Dupa vizitarea liceului, o pizza comuna si un schimb de suveniruri, liceenii americani si romani au vizitat centrul istoric al orasului. Elevelor americane au fost placut surprinse de primirea calduroasa si de inaltul nivel de cunoastere a limbii engleze de catre colegii romani.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.