Foto : Concert Rocky5 la Medias

Aseara peste 200 de medieseni au ales sa isi petreaca seara impreuna cu formatia Rocky5. Concertul a durat aproape 2 ore si a avut o incarcatura emotionala foarte puternica datorita faptului ca Erhard si Karlutz au cantat impreuna la Medias dupa peste 20 de ani.

Setlistul a fost compus atat din piese proprii cat si din repertoriul romanesc sau international. In zilele urmatoare voi posta inregistrarea concertului iar deocamdata doar cateva fotografii. Evenimentul a fost organizat in parteneriat de Medias News Blog, Radio Ring, Nova TV si Sound Concept Puls cu sprijinul Parohiei Evanghelice Medias.

In luna noiembrie Rocky5 va face un turneu in Germania impreuna cu formatia Compact.

Mai multe fotografii gasesti pe pagina de facebook Medias News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.