Fotbal: Bilete pentru partida Gaz Metan – Pandurii Targu-Jiu

Gaz Metan Medias joaca vineri seara de la ora 20:30 pe teren propriu cu Pandurii Targu-Jiu, intr-o partida contand pentru etapa a saptea din Liga 1. Biletele pentru acest joc se vor pune in vanzare in zilele de miercuri, joi si vineri la casieria Stadionului Gaz Metan.

 Miercuri, 7 septembrie, programul de vanzare al acestora este intre orele 14-18, joi, 8 septembrie, intre orele 14-18, iar vineri, 9 septembrie, in intervalul orar 15-20:30. Pretul unui bilet va fi de 10 lei la tribunele 1 si 2, respectiv 25 lei la tribuna oficiala.

Club Gaz Metan Medias

Va reamintesc ca in zilele de miercuri, joi si vineri pot fi achizitionate bilete si de la chioscurile alimentare unde se vinde paine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie langa Scoala Generala 5 (cartier Gura-Campului), Strada Blajului vis a vis de magazinul Profi (cartier Vitrometan), respectiv in piata agroalimentara la iesirea strada Virgil Madgearu (zona centrala). De asemenea cu trei ore inainte de startul partidei vor mai functiona inca doua case de bilete, una la intrarea in Tribuna 1 si una la sediul Clubului Gaz Metan de pe strada Stadionului fara numar.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.