Am fost din nou acreditat la Webstock  

In acest an, am din nou onoarea si bucuria sa fiu blogger acreditat, la cea mai mare conferinta social media din Romania. Webstock, editia 2016 se va desfasura la Bucuresti, in data de 30 septembrie. Acum doi ani, eram acreditat pentru prima oara la conferinta de social media, care reuneste in fiecare an comunitatea online locala.

Atunci am fost trei medieseni care primisera acreditarea. La sfarsitul acestei luni, voi merge la  JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL, cu Feri Teglas si Aniela Deby , alti doi bloggeri medieseni. Impreuna o sa ne facem un update, in ceea ce priveste   cele mai noi tendinte in social media.

Webstock 2016

Evenimentul de o zi va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock. Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu. Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an. Zilele viitoare voi reveni cu detalii despre cei care au fost alesi ca speakeri.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

35 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.