Formatia Dinamic canta la Sibiu Sounds Festival

Formatia medieseana Dinamic a fost aleasa sa participe luna viitoare la Sibiu Sounds Festival. Evenimentul se adreseaza tuturor formatiilor si artistilor care interpreteaza piese proprii, originale, care au in componența minim un membru cu domiciliul stabil pe raza judetului Sibiu.

Cu aceasta ocazie Dinamic va canta piese proprii compuse il ultima perioada cum ar fi: De-as fi stiut, Despartire si E clipa ta.  Alaturi de medieseni vor urca pe scena Aeonsun, Alpha Q, Basilvio, Black Timber, Elven Bird, ESU, Evergreed, Fiul Risipitor, Main Illusion, Onenightstand, Sergiu Bolota, Suburbia 11, Suspect Thisobey, Vlad Parau, Wildchild. Invitati: Antract, Florin Thomits si RIFF. Editia din acest an se desfasoara in perioada 19 -21 iulie a.c..

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.