Finalizarea proiectului Spitalul Verde

Ieri s-a finalizat proiectul „Spitalul Verde”, un proiect CSR Romgaz de eficientizare energetica a principalei unitati sanitare din comunitate – Spitalul Municipal Medias. Proiectul vizeaza imbunatatirea conditiilor de confort si calitate a serviciilor medicale si consta in montarea unei pompe de caldura si a trei panouri solare, care vor permite administratiei spitalului sa isi procure energia din surse verzi.

Spitalul Verde

Eficientizarea energetica va duce la reducerea anuala a costurilor de energie cu circa 50% pentru Spitalul Municipal Medias. Economiile, realizate in mod constant, pot deveni surse de suplimentare a bugetului spitalului, pe sectoare care tin de actul medical. Proiectul pilot va fi implementat si la alte sectii ale Spitalului Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

21 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.