Festivalul Tarafuri si Fanfare, editia a X-a

Complexul National Muzeal ASTRA Sibiu, Asociatia „Miscarea de Rezistenta” si Asociatia Culturala GRIGORE LESE organizeaza, in perioada 22-30 august a.c., a X-a editie a Festivalului Tarafuri si Fanfare.

taraf

La Muzeul ASTRA, programul Festivalului va putea fi urmarit pe 22 si pe 23 august a.c.(sambata si duminica). Timp de doua zile, Taraful Gorjului, Comunitatea din Vinerea (Alba), Fanfara din Forasti (Suceava), Taraful din Babiciu (Olt), Dantausii si fluierasul de pe Valea Idicelului (Mures), Taraful din Ianca (Olt), Nea Titi Burcea, lautarul din Baduleasa (Teleorman) vor sustine, rand pe rand, recitaluri in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului. In total, vor evolua aproximativ 30 de muzicanti cu o experienta vasta in spate si capabili sa intretina voia buna in orice imprejurare prin talentul lor. In seara de duminica, amfitrion va fi chiar cunoscutul interpret Grigore Lese.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.