Festivalul Sportului Mediesean ,,Bucuria Miscarii’’

Primaria Municipiului Medias impreuna cu Clubul Scolar Sportiv Medias reia competitia Festivalul Sportului Mediesean ,,Bucuria Miscarii’’. Peste 500 de elevi din clasele I – IV de la institutiile de invatamant din municipiul Medias si satul apartinator Ighisul Nou se vor intrece in zilele de 29 – 30 mai a.c.,, la cinci probe sportive, incepand cu ora 10.00 la Sala de sport a Scolii Gimnaziale Nr. 5 si la Clubul Scolar Sportiv Medias.

Finalele competitiilor se vor desfasura de Ziua Internationala a Copilului, la Clubul Scolar Sportiv Medias de la ora 10.00. Premierea copiilor va incepe la ora 11.30 in prezenta reprezentantilor autoritatii publice locale si a sportivilor de performanta din oras. Participantii vor primi diplome, tricouri, dulciuri si baloane.

Scopul acestui festival este de a atrage un numar cat mai mare de copii care sa practice exercitiul fizic si sa fie initiati in ramurile sportive: atletism, baschet, fotbal, handbal si tenis de camp.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.