„Festivalul sanselor tale” la SNG Medias

Sub egida „Festivalul sanselor tale”, editia a XIV-a, Liceul tehnologic „Scoala Nationala de Gaz” Medias gazduieste vineri, ora 12:00, in C.D.I, proiectul intitulat „Nucleul identitar romanesc in viziune transdisciplinara”, coordonat de prof. Ligia Csiki si organizat de prof. Maria Radu – consilier educativ.

 SNG Medias

Profesorii si elevii sunt invitati sa participe la o dezbatere privind transdisciplinaritatea si problemele definirii identitatii romanesti, realitate deschisa care cheama metodele de lucru moderne ale transdisciplinaritatii asa cum este ea definita de Basarab Nicolescu. Proiectul a angrenat elevi si profesori si doi invitati speciali: Lia si Mircea Tomus. „Ne bucuram sa ne intalnim cu toti cei ce vor raspunde acestei provocari” spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.