Festivalul folk „Medias -Cetate Seculara” in 14-15 decembrie 2012

In acest an Festivalul Concurs de muzica folk „Medias–Cetate Seculara” se va desfasura in perioada 14-15 decembrie. Anuntul a fost facut pe facebook de catre Ioan Ivan, din partea Asociatiei Medias-Cetate Seculara.

„Mai oameni buni, ca toti iubitorii muzicii folk sunt oameni buni (spun eu), asa dintr-un patritotism local trebuie sa informez ca Festivalul Concurs de muzica folk „Medias –Cetate Seculara” cel mai vechi festival al genului din Romania, isi va desfasura in perioada 14-15 decembrie cea de-a 29-a editie.

In numele Asociaţei culturale „Medias-Cetate Seculara” va informez ca organizator in acest an a festivalului este Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias, in parteneriat cu Asociatia Medias-Cetate Seculara.

Pana la redactarea Regulamentului si a Programului va pot informa urmatoarele:
– Director al Festivalului din acest an a fost aleasa doamna Cristina PUSTAI ;
– Bugetul se va proiecta pentru un nr. 13 concurenti (individual si grupuri) care vor fi preselectati ;
– Presedinte al juriului va fi cantautorul Vasile Mardare”.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.