Expozitii de pictura pe piatra si fotografii din locurile sfinte

In zilele de sambata, 22 octombrie, si duminica, 23 octombrie, pe toata durata FESTIVALULUI CULTURII ORTODOXE, in foaierul Salii Traube vor fi deschise doua expozitii.

Expozitia de fotografii din Tara Sfanta si de la Muntele Athos poarta semnatura domnului Petre Besliu Munteanu, doctor in istorie, arheolog-expert, cercetator stiintific la Muzeul National Brukenthal Sibiu.

Pietre Anna Ionașcu

Anna Ionascu (83 de ani) e un artist plastic autodidact, din Deva (jud. Hunedoara). In urma cu 19 ani, a avut inspiratia de a incerca sa foloseasca pietrele pentru a crea niste lucrari originale. Nu doar foloseste pietrele ca suport pentru pictura, ci pune in valoare formele inedite ale acestora, prin culoare. Lucrarile Annei Ionascu au ajuns in toate colturile lumii, din Canada si Japonia, pana in Indonezia, Marea Britanie sau Germania. Expozitia cu picturi pe piatra ale Annei Ionascu, din cadrul FESTIVALULUI CULTURII ORTODOXE MEDIAS, este cu vanzare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

16 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.