Expozitie de fotografie, colectii si pictura

Biblioteca Municipala „St. L. Roth” Medias va gazdui maine o expozitie realizata de Consiliul Zonal al Elevilor in colaborare cu Directia Municipala de Sport, Turism si Tineret Medias. Manifestarea isi propune promovarea talentelor  zonale din randul elevilor.

Expozitia va putea fi vizitata luni si marti intre orele 8-16 in cadrul Departamentului CIP-Biblionet din cadrul bibliotecii. Vernisajul expozitiei va avea loc luni, la ora 16.00, in prezenta oficialitatilor locale si a unor artisti plastici, care speram noi sa gaseasca in tinerele talente, artistii de maine.
Tot maine, tinerii consilieri vor sarbatorii Ziua Internationala a non-violentei in scoli, printr-un concurs de prezentari si scurtmetraje pe tema violentei. Concursul se va desfasura in aceeasi locatie.

Comentarii
Posted in , ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

4 comentarii


 1. Bună ziua
  Mă iertați că vă deranjez, vin cu rugamintea la d-voastră să ne sprijiniti cu un logo campania umanitară ”Să fim oameni…”( http://safimoameni.blogspot.com/) Dorind din această campanie să ajutam cât mai mulți copii.Aștept răspunsul d-voastră la pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com.Vă rog să-mi trimiteți și link-ul blogului d-voastră
  Vă mulțumesc frumos!
  Împreună putem schimba vieții!
  Campanie initiata de site-ul Pantocrator.ro


 2. Postam anuntul dvs in peste 365 de siteuri de anunturi din Romania impreuna cu o poza si adresa siteului dvs. (in siteurile ce permit acest lucru) crescand astfel numarul celor care vad anuntul dvs cu cateva sute de mii de persoane zilnic. Noi facem aceasta munca in locul dvs. Anuntul va fi indexat de Google rapid (cateva zile) si va fi afisat in primele pagini.


 3. I Am Going To have to come back again whenever my course load lets up – nevertheless I am taking your Rss feed so i can read your site offline. Cheers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.