Expozitie de ceasuri de perete pictate manual

Expozitia cu ceasuri de perete pictate manual intitulata ,,Plurivalentele unui simbol” este expusa pe simezele Muzeului Gazelor Naturale, incepand cu data de 03 decembrie 2018. Lucrarile reprezinta bufnitele- un simbol al orasului Medias, toate fiind pictate in culori vii. Picturile sunt vernisate cu lac de protectie, care asigura o stralucire aparte, dar si o rezistenta si protectie a culorilor in timp.

Ceasurile functionale sunt realizate de catre doamna Gabriela Auer, care a urmat 2 ani (2012 si 2013) cursul de pictura si grafica, organizat de catre Centrul de Cultura”Augustin Bena” din Alba Iulia, sub indrumarea doamnei profesor Viorica Boitor.

Expozitia este cu vanzare si va putea fi vizitata in perioada 3 decembrie 2018 -10 ianuarie 2019, in intervalul orar 9:00-15:00, la Muzeul Gazelor Naturale, situat pe str. sos.Sibiului nr.5.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.