Expozitia temporara “Din Lumea Vietuitoarelor Nocturne”

Primaria Municipiului Medias, prin Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret organizeaza in data de 19 mai, ora 20.00, la sediul Muzeului Municipal expozitia temporara de stiintele naturii ”Din Lumea Vietuitoarelor Nocturne”.

Expozitia abordeaza o tema mai rar intalnita, aceea a vietuitoarelor nocturne, a comportamentelor si a adaptarilor acestora. In cadrul expozitiei vom intalnii tarantule, scorpioni, diverse specii de insecte, numerosi fluturi de noapte, amfibieni, pasari rapitoare si mamifere nocturne. Iluminatul inedit este altfel creat incat evidentiaza adaptarile vietuitoarelor si habitatele in care acestea pot fi intalnite.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.