Expozitia Pro Natura in memoriam Peter Weber

Muzeul Municipal Medias organizeaza maine, de la ora 13.00, un eveniment In memoriam Weber Peter, cu prilejul implinirii a 5 ani de la trecerea in nefiinta a omului de stiinta mediesean.

afis pro natura Peter Weber

Manifestarea va cuprinde vernisajul expozitiei ,,Pro Natura,, in cadrul careia vor fi expuse obiecte apartinand sectiei de stiintele naturii din cadrul muzeului, fotografii si documente care vor aduce in atentia publicului aspecte din viata si activitatea celui care a fost profesor doctor Weber Peter, un om dedicat muncii si activitatii profesionale, deopotriva ornitolog si om al muzeului. Cu acest prilej, Muzeul Municipal Medias ii aduce un pios omagiu si o vesnica recunostinta!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.