Expozitia Mineralia revine la Medias

 In perioada 15-18 decembrie 2014, se va desfasura la Medias expozitia dedicata in intregime cristalelor si pietrelor naturale – eveniment anual autentic inceput cu ani in urma. In locatia generoasa oferita de CASA GAZELOR NATURALE (Muzeul Gazului) – Sala de Conferinte – mineralele vor putea delecta din nou publicul vizitator.

Mineralia 2014

 Cuartul transparent, jaspul, ametistul mov, chihlimbarul galben, coralul rosu, malachitul verde intens, jadul, turcoaza albastra sau turmalina multicolora vor fi prezentate in formele lor cele mai stralucitoare: podoabe deosebite si bijuterii elaborate din aceste minunatii ale naturii. Esantioane minerale de colectie si frumoase obiecte ornamentale completeaza aceasta prezentare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.