Expozitia Mineralia de azi la Medias

Incepand de azi mediesenii pot vizita expozitia Mineralia. Expozitia cu vanzare este deschisa la Casa Gazelor Naturale pana in data de 19 decembrie intre orele 10:00 si 18:00 si prezinta publicului vizitator o gama diverisificata de minerale, pietre pretioase, semipretioase si  pietre fine provenite din toate colturile lumii dar si literatura de specialitate.

Mediesenii vor avea posibilitatea de a alege din sutele de minerale autentice si bijuterii. Detalii despre exponate am aflat de la Andrei Gorduza, coordonatorul expozitiei. Fotografii din expozitie am postat pe pagina de facebook Medias News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.