Exercitiu de alarmare in unitatile scolare copsene

Zilele trecute, in toate unitatile de invatamant cuprinse in structura Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” Copsa Mica, au avut loc ample exercitii de evacuare in caz de incendiu, conform programului de pregatire a elevilor pentru situatii de urgenta din anul scolar 2016-2017. Exercitiile s-au desfasurat sub indrumarea SVSU Copsa Mica si a reprezentantilor PSI din unitatile scolare.

Exercitiu evacuare SVSU Copsa Mica 23-24 noi.2016 01

Pentru ca exercitiile sa se desfasoare in conditii de siguranta in toate spatiile, acestea au fost monitorizate de catre zece membri ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Copsa Mica si doi membri ai Politiei Locale. Dupa incheierea exercitiilor in unitatile de invatamant, prescolarilor si elevilor li s-a adus la cunostinta, de catre seful SVSU Copsa Mica, scopul unor asemenea exercitii de evacuare, modul de comportare in timpul si dupa ce au avut loc astfel de evenimente, precum si unele masuri referitoare la sezonul rece.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.