Exercitiu de alarmare la scolile din Copsa Mica

Saptamana trecuta la toate unitatile de invatamant din Copsa Mica, a avut loc un amplu exercitiu de evacuare in caz de incendiu, conform programului de pregatire a elevilor pentru situatii de urgenta din anul scolar 2014-2015. Exercitiul s-a desfasurat sub indrumarea SVSU Copsa Mica si a reprezentantilor PSI din unitatile scolare.

 Exercitiu alarmare SVSU 19.11.2014 (01)

Pentru ca exercitiul sa se desfasoare in conditii de siguranta la toate locatiile, acesta a fost monitorizat de catre 12 membri ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Copsa Mica, 2 membri ai Politiei Locale, membri ai Politiei Nationale si un echipaj SMURD.

Dupa incheierea exercitiilor in unitatile de invatamant, elevilor li s-a adus la cunostinta de catre seful SVSU Copsa Mica, dl. Vasiu Dan Ioan si de catre Inspectorul de Protectie Civila, dl. Pop Ioan Sorin, scopul unor asemenea exercitii de evacuare si modul de comportare in timpul si dupa ce au avut loc astfel de evenimente.

Exercitiu alarmare SVSU 19.11.2014 (02)

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.