Exercitiu de alarmare la Copsa Mica

Joi, 23 aprilie a.c., la Copsa Mica a avut loc un amplu exercitiu de alarmare-evacuare pentru situatii de urgenta. Exercitiul a verificat activitatea Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Copsa Mica si a SVSU Copsa Mica în managementul situatilor de urgenta provocate de un cutremur, precum si aplicarea Planului de evacuare.

Exercitiu Alarmare 23.04.2015 (3)

Situatia ipotetica a exercitiului (generata de un cutremur de 6,9 grade pe scara Richter, in zona seismica Fagaras) a constat in cateva urmari:

  •  prabusirea partiala a cladirii Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu”, cu posibilitatea surprinderii persoanelor in interior
  • izbucnirea unui incendiu in sala centralei termice, cu posibilitate de raspandire la acoperisul cladirii.

La exercitiu au participat 20 de pompieri voluntari, două echipaje SMURD, Politia Nationala, Politia Locala, CLSU Copsa Mica, elevi si reprezentanti ai liceului. Exercitiul a fost coordonat si pregatit de inspectorul de Protectie Civila Ioan Sorin Pop si de catre seful SVSU Copsa Mica, Dan Vasiu, si a fost monitorizat de reprezentantii ISU “Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu.

Exercitiu Alarmare 23.04.2015 (1)

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.