Evenimente dedicate poetului Mihai Eminescu

Sectia „Copii” a Bibliotecii Municipala „St.L.Roth” Medias, va sarbatori azi Ziua Culturii Nationale printr-un program special dedicat aniversarii a 165 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu. De la ora 10:30 vor fi invitati elevii claselor a III-a B si C, indrumati de doamnele invatatoare Mucundorfean Doina si Neagoe Crinela, de la Scoala Gimnaziala Nr.4 Medias.

Eminescu

In programul manifestarii va fi evocata viata si opera poetului, a celor care „au urmat scoala lui Eminescu” – Slavici, Creanga, Caragiale, Veronica Micle, iar elevii celor doua clase vor sustine momente literar-artistice.  In cadrul sectiei cei prezenti vor putea admira si o expozitie de carte tematica.

Sub genericul ,, Aducere-aminte” la Casa Gazelor Naturale Medias va avea loc azi la ora 10:30, un moment comemorativ ce va marca implinirea a 165 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu. Vor participa elevii clasei a –IV-a de la Scoala nr. 7 din Medias, coordonati de doamna invatatoare Sminchise Diana.

Eveniment Eminescu

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.