Eveniment dedicat Zilei Gazistului

La Muzeul Gazelor Naturale va avea loc in data de 04 septembrie 2019, incepand cu ora 15:30, vernisajul expozitiei de arta dedicata Zilei Gazistului, celebrata anual in a doua vineri din luna septembrie.

Vor fi expuse lucrari de pictura, grafica si sculptura. Intregul eveniment va fi condimentat cu un recital de muzica si poezie.Scopul actiunii reprezinta promovarea angajatilor din industria gazelor naturale, cu preocupari artistice. Expozitia va putea fi vizitata in perioada 05-26 septembrie a.c., in intervalul orar 09:00-15:00, la Muzeul Gazelor Naturale situat pe str. Soseaua Sibiului nr.5.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.