Eveniment dedicat aniversarii marelui poet national Mihai Eminescu

Ca in fiecare an, Biblioteca Municipala „St.L.Roth” Medias isi deschide portile cu primul eveniment al anului dedicat aniversarii marelui poet national Mihai Eminescu.

Pentru a omagia una din cele mai importante manifestari din literatura poporului roman, in cadrul Zilei Culturii Nationale, azi, 15 ianuarie a.c., incepand cu ora 12:00, Biblioteca Municipala „St.L.Roth” Medias a invitat alaturi de ea la evenimentul „Din lirica eminesciana” elevii clasei a II-a A de la scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu”, indrumati de profesor pentru invatamant primar Camelia Ciugudean. Va fi un moment de recital din opera poetului national pe acorduri muzicale, cu scopul de a-l (re)descoperi pe Mihai Eminescu, a carui creatie este si va ramane o valoare nationala.

De asemenea, cei care trec pragul bibliotecii pot admira expozitia de carte cu titlul „Eminescu pururi tanar”, alcatuita dintr-o bogata colectie de carte in limbile romana, germana si maghiara.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.