Emil Muresan si-a expus o noua sculptura

Artistul plastic Emil Muresan si-a expus o noua lucrare. Este a unsprezecea sculptura pe care artistul mediesean a realizat-o pentru municipalitate si poate fi admirata in fata Bibliotecii „St.L.Roth” din Medias. Pentru a finaliza lucrarea “Pasarea orasului”, Emil Muresan a lucrat timp de doua luni.

Emil Muresan

Anul acesta este unul special pentru Muresan, care aniverseaza 70 de ani de cariera artistica si 60 de ani de casatorie. In decursul celor 70 de ani de activitate, artistul plastic Emil Muresan a realizat peste 20 de sculpturi monumentale, in Medias si alte localitati din tara, 200 de sculpturi in piatra si modelaj, activitati de restaurare, scenografie, decoratiuni publicitare.

Dupa anul 1990, atentia artistului s-a indreptat spre forme noi si tehnici de expresie artistica, precum panza de paianjen (300 de lucrari) si metal ( 80 lucrari), multe din acste creatii artistice aducandu-I faima nationala si internationala.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

38 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.