Echipa STAS a castigat Cupa Aprov la minifotbal

Cupa Aprov la minifotbal, editia a III-a  s-a desfasurat zilele trecute, la Baza Sportiva Gaz Metan si a reunit la start nu mai putin de 10 echipe.  Scopul competitiei este de a promova sportul si de a celebra prietenia si atitudinea fair-play.

In urma meciurilor disputate, echipa STAS s-a impus in finala in fata celor de la LUEMMA in timp ce Primaria Medias si Politia Medias au impartit locul 3. Este a doua victorie pentru STAS la Cupa Aprov dupa ce a castigat si prima editie.

Competitia care s-a desfasurat sambata trecuta s-a bucurat de sprijinul mai multor parteneri, fiecare oferind premii echipelor participante: CESAL , BRAVO, KOBER, POLICOLOR, DURAZIV, HOLCIM, IMCOP, FRIA TECHNIC WELD, FERRO, BRAMAC, MELINDA INSTAL, TEMAD, VALROM.

Au existat si doua premii speciale pentru performerii competitiei.  Astfel Ilas Andrei a fost desemnat cel mai bun jucator in timp ce premiul pentru cel mai bun portar i-a fost acordat lui Szambati Christian.

Competitia devine incet, dar sigur una de traditie. Primele doua editii au fost castigate de STAS respective Rapid Construct. Felicitari castigatorilor si tuturor echipelor participante!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.