Dupa 30 de ani, cantam din nou impreuna

”Seara americana” de maine, de la Complexul OASIS, are o incarcatura speciala pentru mine. Nu este vorba de cantatul in public, am mai facut acest lucru in ultimii ani, cu diferite ocazii. Este faptul ca voi canta, dupa 30 de ani, cu bunul meu prieten Mihai Dan, cu care am copilarit si cu care am inceput de mici sa visam la formatia noastra.


Cei care au citit volumele ”Mediesenii rock and roll”, cu siguranta isi aduc aminte de formatia Lyceum, din care am facut parte cu DanInvitatia pentru aceasta colaborare a venit din parte lui Dan, cand m-am dus sa ii vad luna trecuta, cantand pe terasa unui restaurant. Probabil si Dan m-a vazut cantand cu Tudor Turcu si a simtit ca este momentul sa-mi lanseze o noua provocare, dupa mai mult de 20 ani, ca in romanul lui Alexandre Dumas.

”30 ani….mult, putin? Chiar nu-mi dau seama. Stiu doar ca de mici copii doream sa facem o formatie si repetam toata ziua, aveam chiar si un repertoriu pe care urma sa-l cantam la aniversarea mea, fara instrumente, bateam toba pe niste scaune… Apoi am mai crescut si formatia a devenit reala, se numea Lyceum. Aici drumurile noastre se despart, fiecare cu cararea lui. Dar vorba aceea, NICIODATA NU E PREA TARZIU! Uite ca, dupa 30 de ani, reusim sa cantam din nou impreuna, lucru care ma bucura nespus!”, a scris Dan, duminica, pe facebook.

Impreuna, va asteptam maine la concert. Baietii au pregatit un setlist de aproape 30 de piese. Unele o sa le cantam impreuna. Sper sa fie o seara cu prieteni, pentru prieteni.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.