Dupa 10 ani, Compact revine la Medias

Legendara formatie COMPACT canta maine la Medias, in cadrul Festivalului Berii. Paul Ciuci & Co revin in orasul de pe Tarnava Mare, dupa 10 ani. Cu toate ca Mediasul inseamna un punct important in istoria formatiei, autoritatilor locale le-a trebuit un deceniu sa readuca trupa in fata publicului mediesean.

COMPACT

In anul 2006, Compact au cantat la Medias in componenta: Paul Ciuci, Lelut Vasilescu, Dan Stetsco si Adrian Coco Tinca. In toata aceasta perioada, formatia a mai cantat in zona, la Sibiu si Dumbraveni, iar in anul 2012 am avut placerea sa ii insotesc in turneu in Germania, impreuna cu prietenii de la Rocky 5.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

58 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.