Duminica ai Crosul Binder, editia a III-a la Medias

Asociatia Dianthus Medias, in parteneriat cu Primaria Medias prin Directia Muncipala pentru Cultura, Turism, Sport si Tineret si cu sprijinul Hotelului BinderBubi MediasAsociatiei Eco-Life MediasContrast Publicitate si Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Transilvania Mea Axente Sever va invita la cea de-a treia editie a Crosului Caritabil Binder.

afis_binder_web

„Sub deviza „Alearga pentru tine si aproapele tau” va invitam sa bucurati de primavara cu o miscare in aer liber impreuna cu prietenii si familia. Fie ca alergati, fie ca iesiti la o plimbare, veniti sa petreceti cateva ore in natura !” este mesajul organizatorilor.

Evenimentul va avea loc Duminica, 19 Mai pe dealul Binderbubi, este un cros de alergat care poate fi parcurs si in plimbare.

Program :
8:00-10:00 – Inscrieri la Sura lui Binder ( langa hotel BinderBubi)
10:00 – Start in cele 2 trasee de 4,5 km si 14 km
12:30 – Premierea

Taxa de participare : 10 lei, 5 lei elevi/studenti
( cu suma stransa se va organiza o excursie la munte pentru copii fara posibilitati financiare, recomandaţi de Directia Sociala).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.