#DrumulCetatilor trece pe la Sibiu

Duminica, strategiile de aparare romanesti ies din cartea de istorie direct in smartphone #DrumulCetatilor trece pe la Sibiu

In aventura inspirata de Cetatea Sibiului, fiecare grup de prieteni, familie sau cuplu descopera secretele orasului prin ochii unui aparator vrednic. Provocarea noastra este sa va imaginati ca sunteti osteni si ca aveti de aparat o cetate in asediu. Mare onoare sa faci asta cu una dintre cele mai aparate cetati de-a lungul istoriei!

Questo propune o poveste dinamica, plina de aventuri pe strazi cunoscute si mai putin cunoscute din Sibiu. Alaturi de noi, descoperiti opt obiective in interiorul orasului, fortificatii importante care au protejat cetatea de-a lungul anilor.

La primele trei Check-In-uri in aplicatie, castigati automat:

  • Bitdefender Antivirus for Mac, Bitdefender Antivirus Plus 2018
  • Bitdefender Total Security 2018 (3 devices, 1year)
  • Bitdefender Total Security 2018 (3 devices, 2years)

”Pentru a lansa acest traseu nou, va propunem sa pornim toti deodata duminica, 15 octombrie, 13:30 din fata Bustului Imparatului Francisc I si sa securizam cu fiecare Check-In bastioanele si turnurile de aparare. Si cum la nevoie un sfetnic bun e nepretuit, Cristian China Birta, aparator de seama al cetatii Brasovului, va va da cele mai bune povete pe traseu.

Calatorul Marius Matache ne va astepta la Oldies Pub, unde, incepand cu ora 17:00, premiem toti aparatorii cetatii si sarbatorim cu un nou concert Trubadur pe #DrumulCetatilor”, spun organizatorii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.