Dorian Rogozenco: Bogdan-Daniel Deac este surpriza turneului

Marele maestru la sah, Dorian Rogozenco, este prezent si la aceasta editie a Turneului Regilor Romgaz. Daca, pana acum, Dorian venea la Medias in calitate de comentator si organizator al turneului, in editia din acest an are si calitatea de capitan al echipei reprezentative a Germaniei.

Dorian-Rogozenco

Ieri, in timpul rundei a treia, am realizat un interviu despre prestatia celor doua echipe si despre organizarea editiei aniversare Turneul Regilor de anul viitor. Dorian Rogozenco mi-a spus ca Bogdan-Daniel Deac, tanarul de doar 14 ani, este surpriza turneului, care a reusit o victorie impotriva celui mai experimentat reprezentant al Germaniei, Daniel Fridman. “A  fost prima victorie a echipei Romaniei de un an incoace, dupa ce anul trecut echipa nationala a Romaniei a intalnit reprezentativa Chinei si nu a obtinut nicio victorie”, a spus Rogozenco.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.