Donatie olandeza la Liceul Tehnologic „Stanescu Valerian”

Asociatia Romenie-Hulp Ammerzoden/Prometeus a facut vineri o donatie Liceului Tehnologic „Stanescu Valerian” din Tirnava. Donatia consta intr-un camion marca Mercedes (capacitate cilindrica de 4.249 cm3). Vechiul camion va fi folosit ca si macheta didactica. Cursantii vor invata tot ce tine de motor, din ce piese este alcatuit, dar si cum acesta functioneaza. In decursul unui an scolar, aproximativ 50 de elevi urmeaza cursurile acestei scoli de soferi, pentru permis de conducere categoria C.

Donație Camion Liceu Tîrnava (41 of 63)

La momentul festiv au luat parte, pe langa oaspetii olandezi, dna. Christine Manta Klemens, din partea Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu, Norbert Pleiner, primarul Comunei Tirnava, Pop Corbea, directorul Liceului Tehnologic „Stanescu Valerian” Tirnava, dar si elevii institutiei de invatamant, viitori soferi.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.